Március 12-étől, a 100 főnél nagyobb befogadóképességű termekben hangversenyeinket az intézkedések visszavonásáig nem tudjuk megtartani FRISSÍTETT

0
428

A Magyar  Kormány március 11-ei, a koronavírus terjedésének és az állampolgárok egészségének védelmében tett döntése nyomán, a MÁV Szimfonikus Zenekar sajnálattal tájékoztatja közönségét, hogy a mai naptól, azaz március 12-étől, a 100 főnél nagyobb befogadóképességű termekben hangversenyeinket az intézkedések visszavonásáig nem tudjuk megtartani. Szeretnénk minden nézőnket kárpótolni az ebben az időszakban elmaradt előadásokért. Jelen helyzetben azonban, amikor még nem látható, hogy meddig tartanak a korlátozások, szíves türelmüket kérjük ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. Mint minden magyar ember, mi is bízunk benne, hogy a veszélyhelyzet hamarosan elmúlik és az élet visszatér a rendes kerékvágásba.

A változásokról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 13-án, péntekre meghirdetett nyíregyházi koncert élő közvetítése szintén az intézkedések hatálya alá tartozik, így az a program is elmarad.

További információ:
Csúcs Krisztina
marketing vezető

Telefon: +36 30 828 4277
E-mail: marketing@mavzenekar.hu