Impresszum

A Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetségének, valamint a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének internetes folyóirata

Főszerkesztő: Popa Péter      info@zenekarujsag.hu

Kiadó: Zenekar Művészeti Bt

Székhely: 1222 Budapest, Fenyőtoboz u. 6.

A portál szerkesztői igyekeznek pontos, friss és minél teljesebb információkat közreadni, ám felelősséget nem vállalnak a közöltek felhasználásából adódó esetleges károkért.

Azzal, hogy belép a www.zene-kar.hu weboldalra, teljes körűen elfogadja az alábbi feltételeket:

 • Az zene-kar.hu weboldalon található tartalom a Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetségének, ezen belül a Zenekar Művészeti Bt-nek, mint kiadónak a szellemi tulajdona.
 • Kiadó fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó tartalmak kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
 • A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
 • Az zene-kar.hu oldalai teljes egészükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
 • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Az oldalról értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
  a) nem módosítja az eredeti információt,
  b) a weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 • Az zene-kar.hu domainnév, név jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a  előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
 • A lap pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de az MTI-től, valamint az egyes tagszervezetektől átvett hírekért, közleményekért felelősséget nem vállal.
 • Az MTI valamint más  hírügynökségek a honlapon felhasznált  hírei és egyéb anyagai szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.