Ismét megrendezésre került a „Zenészkupa”

0
13

November 18-án, 11. alkalommal került megrendezésre a „Zenészkupa”, amelyen a remek idő mellett a megszokott kiváló hangulat volt.
Mindenkinek sűrű az élete, főleg így az ünnepek közeledtével és sajnos ez azt is jelenti, hogy nem minden együttes tudta magát képviseltetni, de szerencsére némi szervezéssel és szerencsével ismét tíz csapat tudott részt venni a megmérettetésben.
Nem fontossági sorrendben a következők: Opera, Rádió, Szombathely, Győr, Concerto, Pécs, Zuglói Filharmónia, Központi fúvósegyüttes, Debrecen, Szolnok.
Remek érzés találkozni régi munka vagy iskolatársakkal, ami szintén fontos része az eseménynek, de emellett komoly küzdelem zajlott, hisz mindenkinek fontos volt a hazai becsület megőrzése.
A legjobb gólvágó címet Orosz János csípte meg Pécsről, tíz találattal. A legjobb kapuőrnek pedig Kiss István „Segal” bizonyult, a Központi Fúvósoktól.
A dobogó a következőképpen alakult:
3. helyezett: Pécs
2. helyezett: Szombathely
1. helyezett: Központi Fúvósegyüttes

Remélem, a téli álomból felébredve hamarosan újra összemérhetjük erőinket. Addig is Kellemes Ünnepeket és jó pihenést kíván a szervezők igen kis csapata!

Megosztás