Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Aranybált szervez a Pesti Vigadóban a Budafoki Dohnányi Zenekar
2017. január 14.
A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió első alkalommal szervezi meg Aranybál elnevezésű rendezvényét január 21-én, a pesti Vigadóban.

    A programmal a XIX. századi társasági életet, a bálok aranykorát szeretnék megidézni. A programban klasszikus zenei koncert, vacsora és táncos program is szerepel - mondta Hollenburg Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar karnagya az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
    A rendezvény első részében, a vacsora alatt a zenekar ad komolyzenei koncertet, amelyben közreműködik Miklósa Erika, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas koloratúrszoprán, majd a bált palotással és keringőkkel a Duna Művészegyüttes táncosai nyitják meg. 
    A rendezvény második felében a Swing a la Django zenekar lép fel és biztosítja a hangulatot a hagyományos tánc- és könnyűzenét ötvöző repertoárjával. Lombos Pál, az együttes vezetője elmondta, hogy repertoárjukban ötvözik a magyar autentikus zenét, a francia szinti szvinget, a sanzonokat, illetve a tangót is, aminek eredménye az az egyedi stílus, amelyet ők Hungarian django szvingnek neveznek. 
    A bál ceremóniamestere Hajós András lesz. (MTI)
Hozzászólások
Vissza a hírekhez

Eseménynaptár

<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események:

Fórum

Jelentkezzen be az oldal tetején levő bejelentkezés mezőben!